Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ιλινόι

Ακίνητα προς πώληση στο Ιλινόις.

Συνορεύει προς Βορρά με το Ουισκόνσιν, προς νότο με το Κεντάκι, προς τα δυτικά με την Αϊόβα και το Μιζούρι και προς τα ανατολικά με την Ιντιάνα.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στο Ιλινόις, θέλουμε να αναλύσουμε την αγορά ακινήτων δύο από τις σημαντικότερες πόλεις του Ιλινόις: Naperville και Chicago.

Naperville είναι μια πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην επαρχία DuPage, είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Ιλλινόις από τον πληθυσμό.

Τον Μάιο του 2018, κατά μέσο όρο, τα ακίνητα για τιμές πώλησης που πωλήθηκαν στο Naperville σημείωσαν θετική αύξηση 3,2% σε σύγκριση με το Μάιο του 2017.

Κατά το μήνα Μάιο του 2018 η αγορά ακινήτων Naperville αποτελείτο στο 97,7% των πωλήσεων παραδοσιακών κατοικιών. Πρόκειται για αύξηση 0,5% σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2018 και αύξηση 0,8% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2017. Η αύξηση των δαπανών για τις παραδοσιακές πωλήσεις στο σπίτι είναι ένα καλό σημάδι για την αγορά. Τα υψηλότερα ποσοστά πωλήσεων στο σπίτι, υψηλότερα ποσοστά ανοικτών πωλήσεων και κατασχέσεων προωθούν τις τιμές της αγοράς. Περισσότεροι αποκλεισμοί και ανοικτές πωλήσεις βρίσκονται στην αγορά, μειώνουν τις τιμές της αγοράς, ακόμη και για τις παραδοσιακές κατοικίες.

Σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή ένα νέο ακίνητο προς πώληση στο Ιλινόις και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Η αγορά ακινήτων του Ιλλινόις μπορεί μερικές φορές να είναι απρόβλεπτη, γεγονός που καθιστά πολύπλοκη την αγορά ακινήτου προς πώληση στο Ιλλινόις.

Σε όλο το κράτος, οι πωλήσεις μονοκατοικιών και συγκυριαρχιών το τελευταίο έτος μειώθηκαν κατά 5,1%.

Η μέση τιμή για τα σπίτια στο Ιλινόις έφθασε τα 185.000 δολάρια, δηλαδή αύξηση 8,8% σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Το καλοκαίρι αναμένεται ότι η αγορά θα είναι μεγάλη για τους πωλητές και όχι για τους αγοραστές που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στο Ιλινόις.

Το πρώτο τρίμηνο, τα πιο καυτά σημεία στην αγορά ακινήτων είναι έξι συνοικίες του Σικάγου και δώδεκα προάστια.

Αυτές είναι περιπτώσεις στις οποίες μιλάμε πριν από ένα χρόνο: περισσότερα σπίτια πωλούν, μια υψηλότερη και ταχύτερη τιμή, κατά μέσο όρο, από ό, τι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σε δεκάδες άλλες τοποθεσίες έχω ελκυστικές τιμές σε πολλές περιοχές με υψηλές τιμές, όπως η πλατεία Logan και το Lakeview. Σε άλλες, οι πωλήσεις μειώνονται, εν μέρει λόγω ενός στενού αποθέματος κατοικιών προς πώληση. Μεταξύ αυτών: η Schaumburg, η οποία είχε μια καλή υπόθεση στην αγορά για μόνο ένα μήνα και μισό των πωλήσεων.

Στην πόλη του Σικάγου, οι περισσότερες από τις ισχυρές γειτονιές βρίσκονται στη νότια πλευρά, όπου η επαναγορά των δυσχερειών και νέων κατασκευών σε παλιότερα εγκαταλελειμμένα τμήματα

μεταμόρφωσε ορισμένες περιοχές τα τελευταία χρόνια. Η Grand Boulevard είναι μέρος του Bronzeville, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια εντυπωσιακή οικοδομική έκρηξη. Οι πωλήσεις νέων συγκυριαρχιών στη γειτονιά έχουν την μέση τιμή των σπιτιών μέχρι σχεδόν 29% τον περασμένο χρόνο.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει στο Calumet Heights, στη νοτιοανατολική πλευρά γύρω από την 90η οδό και τη λεωφόρο Jeffery.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Ιλλινόις. Εκπατρίστε και ζήστε στο Ιλινόις

        Στα Midwest, με ισχυρή πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα, προσδιορίζουμε σήμερα τον πρωταγωνιστή του μίνι μας οδηγού. Ένα ζωντανό έθνος, ιδιαίτερα ενεργό κάτω από όλα τα μέτωπα και με μια ακμάζουσα οικονομία. Μιλάμε για Ιλλινόις. Ναι! Σήμερα αυτή η χώρα θα αποτελέσει αντικείμενο της ανάλυ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 20175

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Ιλινόι, Alexander County, Danville, Danville Il

1,751,360.32EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

9290.3 m²
94 χαμηλού εισοδήματος ενοικίασης μονάδων. Τα περισσότερα σπίτια SF - μερικές πολυ-μονάδα. Καλή εισόδημα από μισθώματα και των ταμειακών ροών. Επαγγελ...
UNAVAILABLE
Cod. 15010

Πώληση Αγροικία, Ιλινόι, Adams County, Hoopeston, young & 6th

73,688.09EUR
Πώληση
Αγροικία

166 m²
Πλήρως ανακαινισμένο δύο εγχώρια ιστορία με πολλά γωνία με μεγάλα 2 γκαράζ αυτοκινήτων σε μια μικρή ασφαλή κοινότητα της Midwest. Περιλαμβάνονται όλες...
UNAVAILABLE
Cod. 9686

Πώληση Αγροικία, Ιλινόι, Bond County, Peoria, 5918 N Roxbury Lane

220,418.70EUR
Πώληση
Αγροικία

280 m²
Όμορφη στο σπίτι εκτελεστικό προς πώληση στην αριστοκρατική Hills Northmoor σε Peoria, Illinois. 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, κεντρικό κλιματισμό, νέα στέ...
UNAVAILABLE
Cod. 9553

Πώληση Μονοκατοικία, Ιλινόι, Boone County, Sringfield, Sringfield

107,225.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

114 m²
Φλόριντα ----> Σπίτι με πισίνα. Extra βολικό! Η επένδυσή σας στη Φλόριντα, όταν εσείς ή κάποιος από σας: συγγενείς τους πελάτες, τους φίλους ή τους γν...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB